Svensken erbjuden nytt kontrakt

Joseph Baffo har spelat två och en hav säsong i Zweite Bundesliga med Eintracht Braunschweig.

Just nu rehabiliterar mittbacken en korsbandsskada och en axelskada, men har likväl, med ett utgående kontrakt, blivit erbjuden en förlängning i Tyskland, uppger Fotbollskanalen.

–  De har erbjudit mig ett nytt kontrakt och sagt att de vill ha mig kvar. Vi har en dialog, men det är lite på is. Jag är inte i det läget mentalt eftersom att jag är skadad, även om jag trivs väldigt bra och tycker att staden känns som hemma. Jag har sagt att jag vill ta det lite med ro. Jag vill först känna att jag kan springa, vakna upp och kunna ta en joggingrunda i skogen. De respekterar det och väntar på mig, säger han till sajten.

Taggar Joseph Baffo
allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier