”Chelseas dubbelvärvning bara timmar bort”

Nu handlar det bara om timmar innan Chelsea kan presentera två nya förstärkningar till laget. Det påstår Corriere dello Sport som menar att dubbelaffären med Roma gällande försvararen Emerson Palmieri och anfallaren Edin Dzeko i praktiken är klar.

Bloggen kan ändå inte låta bli att fundera över hur allt hade sett ut om Andy Carroll bara hållit sig frisk över tranferfönstret…

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

allsvenskan Arsenal Barcelona Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham West Ham
Kategorier