Officiellt: Allsvenska nykomlingen värvar mittfältare

Allsvenska nykomlingen Trelleborg fortsätter rusta inför säsongsstarten!

22-årige Oscar Johansson har skrivit på ett treårigt kontrakt med klubben. Mittfältaren kommer senast från IFK Värnamo.

– Det ska bli väldigt kul med en ny utmaning. Trelleborg har visat ett stort intresse och jag ser fram emot möjligheten att spela i Allsvenskan. Att få komma till en utvecklande miljö har varit centralt i mitt beslut och i de diskussioner jag har haft med Nima (Modyr, agent). Det har varit viktigt och det känns väldigt bra att allt är klart nu, säger Oscar Johansson i ett pressmeddelande.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier