Officiellt: MFF lånar ut back till allsvenska rivalen

19-årige mittbacken Dennis Hadzikadunic skrev på sitt första A-lagskontrakt med Malmö FF i september förra året. Totalt har han gjort fem allsvenska framträdanden i Skåneklubben, där han hunnit sätta upp två SM-guld på sin meritlista.

Nu står det klart att han framöver kommer att spela i en annan allsvensk klubb – nämligen nykomlingen och rivalen Trelleborgs FF. De båda Skåneklubbarna har kommit överens om en utlåning som gäller fram till och med den 15 juli.

– Jag tror att det här kan hjälpa mig mycket. Det är rätt steg att ta för min utveckling och det kommer att vara bra för mig både som fotbollsspelare och person, säger Dennis Hadzikadunic i ett pressmeddelande.

Beroende på hur det ser ut i truppen för Malmö under sommaren kan en förlängning av låneavtalet komma att ske.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier