Kort uppdatering om Aubameyang-affären

Inte mycket att gå på, det här, men ändå en liten uppdatering.

Enligt Independent ska Arsène Wenger ha avslöjat att Arsenal ”inte är nära att färdigställa någon övergång” med Pierre-Emerick Aubameyang, 28. Fransmannen ska dock ha bekräftat att klubben fortsatt för samtal med Borussia Dortmund.

Så. Nu vet ni.

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

allsvenskan Arsenal Barcelona Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham West Ham
Kategorier