”Newcastle jagar fransmannen – efter Benitez klartecken”

Newcastles manager Rafael Benitez har fått klartecken från klubbens ägare Mike Ashley att spendera pengar på nya spelare innan transferfönstret stänger.

Då har Premier League-klubben siktat in sig på La Liga och Atlético Madrid. Enligt The Express finns Atléticos franska anfallare Kevin Gameiro, 30, på Newcastles radar. Gameiro uppges värderas till dryga 178 miljoner kronor av sin klubb.

En ny anfallare hade säkert varit ett välkommet tillskott för Benitez, då Newcastle endast gjort 22 mål på 24 matcher den här säsongen. I och med det ligger klubben på 15:e plats i Premier League, med bara en poäng ner till nedflyttningsplats.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier