Officiellt: Trelleborg värvar dansk mittback

Allsvenska nykomlingen Trelleborgs FF har gjort klart med ytterligare ett nyförvärv. Lasse Nielsen, 30-årig dansk mittback, har skrivit på ett tvåårskontrakt med Skåneklubben.

Nielsen kommer närmast från den polska klubben Lech Poznan, en klubb dansken tillhört sen sommaren 2016 – där han stått för 43 framträdanden.

Och innan någon börjar kommentera. Nej, det är inte Lasse Nielsen från Malmö FF som Trelleborg värvat. Nu råkar det bli så att allsvenskan blir en Lasse Nielsen rikare. Båda danskar, båda mittbackar och båda 30 år (TFF:s nyförvärv fyller förvisso 31 i år).

Festligt.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier