Luan dementerar kontakt med Liverpool

Det är många brassar i ropet under detta januarifönster. En av de lite mindre högljudda har varit Gremios Luan. Den offensiva mittfältaren/forwarden har det senaste ryktats till Liverpool och det har till och med uppgetts att klubbarna haft kontakt.

Detta är däremot något som 24-åringen själv nu ska ha dementerat enligt sajten Teamtalk.

”Om jag visste om det, skulle jag inte dölja det. Jag har alltid sagt att jag lämnar sådant till Gremio och min agent och att om det skulle uppstå något konkret ska de prata med mig. Ingen av de har sagt något till mig om detta, så det finns inget konkret.”

Sajten rapporterar också att brassen ska ha en utköpsklausul på motsvarande 175 miljoner svenska kronor.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier