Upplagt för spännande comeback för Tim Cahill

Det är fredag eftermiddag och många av er sitter säkert och laddar för middag, fest, handbolls-EM och massa annat skoj. Men här på bloggen har vi alltid fullt fokus på Silly Season!

En riktigt rolig nyhet som droppat in under dagen är att den korta, men ack så kraftfulla, australiern Tim Cahill verkar vara aktuell för en återkomst i Millwall. Enligt South London Press kommer 38-åringen att flyga till London i helgen för att krita på en deal med sin gamla klubb.

Cahill lämnade Melbourne City i december. Dessförinnan hann han med att måla elva gånger på sina 27 ligamatcher för klubben.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier