Galna ryktet: Mix Diskerud till Man City

Här kommer ”en värvning” som vi får placera betydligt närmare 0 än 100 på en sannolikhetsskala.

Men… Mix Diskerud är klar för Manchester City, enligt klädjätten Umbro.

På Instagram har man publicerat en bild där Diskerud poserar med en City-halsduk samtidigt som man skriver att norrmannen har skrivit på för 4,5 år.

Varken City eller Blåvitt har dock annonserat något om Diskerud, och det mesta talar för att det är ett skämt. Eller?

Diskerud var på lån i IFK Göteborg under hela 2017, men det är ännu oklart om han blir kvar i klubben. Uppgifter har förekommit om att IFK vill köpa 27-åringen permanent.

New York City, som äger Diskerud, har ju samma ägare som Man City, något som väl är det enda som talar för att detta stämmer.

Uppdaterat:

Daily Mail rapporterar om att Manchester City faktiskt ska ha tagit över Diskeruds kontrakt, efter att det med New York löpt ut och Diskerud kommer då ha tillgång till klubbens träningsfaciliteter medan han letar efter en ny klubb. Men han kommer inte att träna med laget.

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier