Värvningen som skapar en ny klassiker?

Minns ni den här gamla godingen?

Jan Vennegoor of Hesselink tryckte in varenda liten bokstav i sitt efternamn på matchtröjan i Hull.

Nu kan vi vara på väg mot en ny klassiker.

Enligt tyska Kicker har nämligen Sokratis, och håll i er nu, Papastathopoulos (fyra bokstäver mindre än Vennegoor of Hesselink) bestämt sig för att spela kommande säsong i Arsenal och därmed tackat nej till Manchester United.

Det enda som återstår nu – förutom själva tröjpresentationen (!) där bloggen ber om ”Papastathopoulos” och inte ”Sokratis” på ryggen – är för Dortmund och Arsenal att enas om en övergångssumma. Enligt Kicker lär den landa på mellan 150 och 200 miljoner kronor.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier