Arsène Wenger sugen på nya äventyr: ”Jag är tillgänglig!”

Arsène Wenger, 68, är arbetslös för första gången på 22 år. Han har redan lessnat på att sitta och rulla tummarna. Fransmannen har tidigare sagt att han skulle ta det lite lugnt efter skilsmässan från Arsenal, men till beIN Sport säger han nu att han välkomnar klubbar att komma med jobbförslag.

”Det är spännande för att nu kan jag bli testad igen. Det är det som jag vill ha i mitt liv. Jag är en tävlingsmänniska som vill bli testad. Jag klarar inte av att njuta av livet och ligga på en strand. Jag avundas min vänner som kan göra det”, säger han.

Han berättar samtidigt att nästa klubb han tar över måste ha traditioner, en intressant spelfilosofi samt ambitioner.

”Jag vet inte vad som kommer att hända, men jag står framför en blank sida och jag måste själv skriva nästa kapitel”, säger Wenger.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier