Klart: Dúbravka stannar i Newcastle

Han kom som ett yrväder en januariafton…

Newcastle United bekräftar att den slovakiske målvakten Martin Dúbravka – som varit i klubben på lån sedan januari – kommer att stanna på obestämd tid. Klubben hade inkluderat en köpklausul i lånet och värvar honom nu från tjeckiska Sparta Prag.

”Vi är överlyckliga över att kunna göra den här övergången permanent för Martin. Sedan han kom till oss på lån har han visat en fantastisk attityd och suverän arbetsmoral, och vi har blivit imponerade av hans insatser på planen”, säger tränaren Rafael Benítez till klubbens hemsida.

Dúbravka debuterade för Newcastle i 1–0-segern mot Manchester United. Han stod i mål för laget vid 12 tillfällen under säsongen.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier