Klart: John Terry lämnar Aston Villa

Det blev bara en säsong i Aston Villa för 37 år unga John Terry.

Engelsmannen är känd som en av de bästa engelska mittbackarna som någonsin spelat i Premier League, och när han efter 19 år i Chelsea inte fick fortsatt förtroende tänkte nog många att Terry skulle lägga skorna på hyllan.

Men det blev i stället en flytt till Birmingham-klubben Aston Villa. Under säsongen hann han med att spela 36 matcher och göra ett mål för klubben – som förlorade kvalfinalen upp till Premier League mot Fulham.

Nu bekräftar föreningen att Terry kommer att lämna i sommar.

”Aston Villa kan bekräfta att klubben kommer att gå skilda vägar med John Terry. Vi skulle vilja tacka honom för hans insatser och professionalism som han visade under säsongen”, skriver klubben på sin hemsida.

Det är fortfarande oklart om John Terrys fotbollskarriär tar nya språng, eller om mittbacken väljer att gå i pension.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier