Sky: United har siktet inställt på österrikaren

29-årige Marko Arnautovic pangade in elva kassar för West Ham i PL den gångna säsongen och noterades även för sex målgivande passningar.

Nu kan österrikaren få Old Trafford som sin nya hemmaborg till hösten.

Normalt rätt så trovärdiga Sky Sports uppger under onsdagen att José Mourinho och Manchester United är intresserad av att värva honom i sommar. Londonklubben vill dock behålla sin stjärna och värderar honom till 50 miljoner pund, motsvarande cirka 590 miljoner kronor.

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier