United nära första sommarvärvningen

Manchester United har luckor på sitt mittfält nästa säsong. Legendaren Michael Carrick lägger skorna på hyllan för att i stället bli assisterande tränare i klubben, och Marouane Fellaini sägs vilja lämna.

Nu verkar det däremot som att klubben är nära att knyta till sig den brasilianska VM-spelaren Fred, 25. Det skriver lokaltidningen Manchester Evening News.

Shakhtar Donetsk-mittfältaren är just nu i London och tränar med det brasilianska landslaget, men det rapporteras om att Fred kan göra en liten utflykt norrut för att genomgå en läkarundersökning innan VM.

Fred har en utköpsklausul som ligger på dryga 615 miljoner kronor, men United hoppas kunna få honom för en mindre peng.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier