Inter rycker i Dembélé

Mouse Dembélés avtal med Tottenham går ut sommaren 2019. För att inte riskera att släppa honom gratis hoppas klubben kunna casha in på sin belgiska mittfältare nu i stället.

Enligt Corriere dello Sport ska Inter nu ha gett sig in i leken om Dembélés namnteckning. Tidningen skriver att sportchefen Piero Ausilio ska resa till London för att inleda diskussioner inom kort. Tottenhams prislapp på cirka 300 miljoner kronor ska italienarna vilja pressa ned.

Även Napoli och Milan har kopplats ihop med spelaren.

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier