Pochettino högst upp på Reals önskelista

Enligt både Marca och The Guardian har Tottenhams tränare Mauricio Pochettino seglat upp som ensam favorit att ta över Real Madrid. Champions League-segrarna har som bekant blivit av med Zinedine Zidane under dagen.

Argentinska Pochettino ska vara både president Florentino Perez och resten av Real-styrelsens favorit. Spurs-tränaren har en god kontakt med den egna klubbens ordförande Daniel Levy, och han kommer därför tillåtas lämna om det är hans vilja.

Den spanska tabloiden rapportrar att Real redan inlett förhandlingar med Tottenhan om tränaren och att engelsmännen verkar låta Pochettino själv att bestämma om han vill flytta eller inte.

Ansedda The Times uppger dock att det inte skulle bli gratis, utan Real Madrid ska tvingas slanta upp över 450 miljoner kronor, med anledning av det nyligen skrivna femårskontraktet om de vill ha argentinaren på tränarbänken.

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier