Storrensning att vänta i Bayern München?

Den tyska giganten ser ut att göra en metamorfos den här sommaren.

Med nya tränaren Niko Kovač på ingång från Eintracht Frankfurt lär klubben vilja styra om lite i truppen.

Tyska tidningen Bild skriver nu att Bayern inte vill göra sig av med Robert Lewandowski, som ska ha meddelat att han vill lämna, men kan tänka sig att dumpa några andra av sina stjärnor. De namn som är aktuella för att säljas är Juan Bernat, Arturo Vidal, Thiago Alcantara och Jerome Boateng.

Enligt Bild kan klubben vänta till efter VM med att sälja av sina spelare, detta för att eventuellt kunna göra en ny bedömning beroende på hur det går för spelarna i mästerskapet.

UPPDATERING: Bild förtydligar senare att Jürgen Klopp är sugen på att locka över Jerome Boateng till Liverpool i sommar. Den tyska tränaren ska vara villig att betala drygt 460 miljoner kronor för mittbacken, som ska ses som den perfekta partnern till Virgil van Dijk.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier