Tottenham-backen på Manchester Uniteds radar

Den belgiske mittbacken Toby Alderweireld, 29, vägrar att skriva på ett nytt avtal med Tottenham, och då hugger Manchester United direkt.

Det är The Sun som skriver att backen är missnöjd med sin lön på en dryg halvmiljon i veckan hos Spurs, och att han har bett om det dubbla för att stanna i klubben. För United ska inte belgarens löneanspråk vara några som helst problem.

En källa inom United säger att spelaren är en Mourinho-favorit.

”Tränaren tycker att spelaren är en av de bästa i världen på sin position. Klubben vet att de kan få till ett kap om de signar Alderweireld. Han är otroligt prisvärd”, säger källan.

Vad är det för prislapp som det snackas om då? 50 miljoner euro, vilket motsvarar drygt 514 miljoner kronor. Känslan är att United kan håva upp ”kaffepengarna”, eller vad säger ni?

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier