Grekerna tror sig vara säkra på att få Wernbloom

Det blir ingen fortsättning i ryska CSKA Moskva för den förre landslagsmannen Pontus Wernbloom, 31. Trots en fin tid i klubben väljer han att blicka fram mot ett nytt äventyr. Och det äventyret kan mycket väl finnas i Grekland.

Grekiska SDNA uppger nämligen att storlaget PAOK ska vara redo att erbjuda Wernbloom ett lukrativt avtal värt över 12 miljoner kronor per säsong, över tre år.

Det rapporteras om att både spelaren och klubben vill lösa en affär så fort som möjligt. I laget finns sedan tidigare den gamle Djurgårds-anfallaren Aleksandar Prijović.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier