Pochettino: ”När Real Madrid ringer så måste man lyssna”

Han har precis signerat ett nytt femårskontrakt med Tottenham Hotspur.

Trots det har Mauricio Pochettino lyfts fram som en av de hetaste kandidaterna att ta över som tränare efter Zinedine Zidane – som överraskande har klargjort att han lämnar Real Madrid.

Nu uttalar sig argentinaren i spanska El Confidencial – och bekräftar att han har haft kontakt med ”Los Blancos”. Han slår dock samtidigt fast att han inte har några planer på att lämna Spurs.

– När Real Madrid ringer så måste man lyssna på dem. Men i det här fallet handlar det inte bara om mig. Jag har precis skrivit på ett nytt långt kontrakt med Tottenham och jag trivs väldigt bra här, säger tränaren till tidningen och tillägger:

– Just nu vill jag fokusera på att planera nästa säsong och hålla mig borta från allt som sägs i övrigt. Det kommer vara många rykten men jag har inga nyheter från Real Madrid.

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier