West Ham förhandlar med PSG om Pastore

Att PSG är en lag fullspäckat med stjärnor och världsklasspelare råder det ingen tvekan om. Hur får egentligen alla plats?

Svaret på den frågan är att det inte alls finns plats för alla. En som tros få lämna den franska huvudstaden i sommar är argentinaren Javier Pastore – spelaren som på något sätt blev startskottet för det PSG som vi känner i dag.

Enligt Sky Sports ska nu den offensiva mittfältaren närma sig en flytt till London, då West Ham är sugna på att förstärka laget inför nästa säsong.

Engelsmännen ska vara beredda att betala drygt 200 miljoner kronor för 28-åringen.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier