Milan på ny anfallsjakt – rycker i Falcao

Monacos och Colombias stjärnstriker Falcao är i grunden en effektiv målspruta, även om lånesejourerna i Manchester United och Chelsea varit ruskiga besvikelser.

Under sin tid i furstendömet på den franska rivieran har han stänkt in mål (24 på 36 matcher i år), och det har fått Milan att agera. Deras fjolårsvärvningar, Nikola Kalinic och Andre Silva, har inte imponerat och ”behöver ersättas”.

Jag håller mig utanför det där. Jag har sett vad medierna skriver om ryktet, men jag har ett kontrakt och just nu tänker jag på VM. Milan är en av de bästa klubbarna i världen och jag har alltid följt dem. Men jag känner mig älskad i Monaco”, ska Falcao ha sagt om en eventuell sommarflytt.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier