Hoffenheims diamant stannar i klubben

Nadiem Amiri, 21, är en spännande spelare. Tysken spelar sin fotboll i 1899 Hoffenheim och har gjort sig ett namn som offensiv mittfältare (5 poäng på 28 Bundesliga-matcher i år).

Flera av de stora elefanterna runtom i världen har spanat in Amiri, bland andra Arsenal, Manchester United och Tottenham. Spelaren har (vilket är ovanligt i dessa dagar) en ”billig” utköpsklausul på drygt 150 miljoner kronor.

Nadiems bror, tillika agent, Nauwid dementerar dock att brorsan ska flytta i sommar.

– Han känner sig väldigt bekväm här, det är klubben han slog igenom i som ung, där han blev ett proffs, säger han till Bild.

– Han har också Julian Nagelsmann som tränare, som har varit med honom i tre och ett halvt år och som arbetade med honom i ungdomslagen.

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier