Inter vill ”befria” Daley Blind

Daley Blind har inte fått spela så mycket som han hade velat i år. Manchester United-backen gjorde sju matcher i ligan, sex i Champions League och fyra i de inhemska cuperna.

– United är en bra, stor klubb. Givetvis är det mycket konkurrens om platserna. Jag har kontrakt där ett år till, säger holländaren – som värvades av landsmannen Louis van Gaal 2014 – till De Telegraaf.

Gazzetta dello Sport skriver nu att Inter ska göra ett försök att ”befria” 28-åringen och eventuellt para ihop honom med nyinköpta landsmannen Stefan de Vrij i backlinjen. Blind kan ju spela både mitt- och vänsterback.

– Jag kommer garanterat inte att göra någon panikflytt, för det är inte säkert att jag kommer få spela i en ny klubb. Vi får vänta och se, men det är klart att jag inte är nöjd med den andra halvan av senaste säsongen, säger Daley Blind.

– Så först ska jag på semester, och sen se över alla möjliga alternativ.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier