”Bomben: Mané är överens med Real Madrid”

Liverpool har till synes varit den mest aktiva klubben hittills under sommarfönstret i hela Premier League.

Nu kommer nästa bomb då Sadio Mané enligt France Football är överens med Real Madrid om ett kontrakt. De två klubbarna ska däremot inte ha nått en överenskommelse än om en övergångssumma.

Dessutom kompliceras affären av att Zinedine Zidane har bestämt sig för att lämna klubben, eftersom han har varit en stor del av affären med Mané.

Liverpool ska samtidigt närma sig en värvning av Lyon-mittfältaren Nabil Fekir som har haft en strålande säsong med ligatrean i Ligue 1. Den ryktades under helgen till och med vara helt klar, men de uppgifterna motbevisades senare.

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier