Officiellt: El Kabir bryter med turkiska klubben

Moestafa El Kabir tillhör inte längre Antalyaspor.

Det meddelar spelaren, utlånad till BK Häcken, på sitt Instagram-konto:

”#OfficallyFreeMan först och främst vill jag tacka alla som supportade mig sedan dagen jag anlände till Antalyaspor. Jag kommer alltid komma ihåg de positiva minnen. Ett stort tack till alla spelare jag har spelat med, nöjet var på min sida”, skriver han.

Vad som händer nu återstår att se. I ett meddelande till Göteborgs-Posten hälsar Häckens sportchef Sonny Karlsson att klubben fortfarande har kontakt med El Kabir men svarar ”nej” på frågan om förhandlingar pågår. Lånekontraktet löper ut i juli.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier