Barça-stjärnan om beslutet: ”Det här är mitt hem”

I söndags kom beskedet att Samuel Umtiti, 24, förlänger kontraktet med Barcelona till 2023.

Den franske mittbacken har bland annat ryktats till Manchester City, men väljer alltså att stanna hos La Liga-mästaren.

Nu förklarar han varför.

– Jag har känt mig hemma här sedan första dagen och nu får jag stanna. Jag är väldigt glad, och lycklig i både klubben och staden. Jag har allas förtroende och kunde inte lämna. Det här är mitt hem, säger Umtiti enligt Marca, och fortsätter:

– Jag är väldigt glad och stolt över att förlänga med Barcelona. Och jag är faktiskt lite nervös inför det eftersom det betyder att min dröm fortsätter.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier