”Kan spela för en pund i veckan – för att motbevisa Guardiola”

Manchester United, Tottenham, Liverpool, Chelsea och Arsenal verkar alla ha chansen att göra ett rejält klipp på Yaya Toure.

Tiden i Manchester City är över, men den 35-årige ivorianen är inte färdig med England.

Spelarens ryske agent, Dimitry Seluk har det senaste dygnet svingat hårt mot Pep Guardiola som bara lät Toure starta en enda match i Premier League den gångna säsongen.

Nu understryker Seluk att Yaya Toure mycket väl kan hamna i en toppkonkurrent till City för en näst intill obefintlig peng – bara för att bevisa att Guardiola gjorde fel som petade honom.

– Just nu har Yaya många erbjudanden från olika länder, enorma erbjudanden har kommit, men vi har beslutat oss för att tillägna den kommande säsongen till Guardiola och visa att att Yaya är långtifrån pensionerad, säger agenten till ryska sajten Sport24.

– Jag kan officiellt bekräfta att Yaya är redo att flytta till vilken topp sex-klubb i Premier League som helst gratis och bara spela för en pund i veckan. Med möjliga bonusar om han uppnår vissa delmål, tillägger Dimitry Seluk.

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier