”Klart: Sebastian Larsson till AIK – presenteras innan VM”

Många turer kring Sebastian Larsson, 32, den senaste tiden.

För drygt två veckor sedan kunde Sportbladet berätta att landslagssvensken närmade sig en flytt till AIK och i fredags kom uppgifter om att mittfältaren låg i slutförhandlingar med klubben. Han ska ha blivit erbjuden ett kontrakt på 2,5 år.

Och nu är saken klar, enligt Expressen.

Tidningen uppger att styrelsen ”klubbade igenom övergången i dagarna” och att Larsson väntas bli presenterad innan VM i Ryssland, som drar i gång den 14 juni.

32-åringens kontrakt med Hull går ut under månaden.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier