Lyons dementi: ”Är felaktigt”

Det har ryktats om att Nabil Fekir skulle genomgå en läkarundersökning och därefter presenteras som Liverpools nye anfallare.

Men nu går Fekirs franska klubb, Lyon, ut med en offentlig dementi. Fekir är inte nära en flytt till Liverpool.

”Informationen om Nabil Fekirs övergång är felaktig. Olympique Lyonnais förnekar kraftigt den falska information som spridits av många medier angående en flytt för Nabil Fekir till Liverpool”, skriver klubben på sitt Twitter-konto.

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier