”Tottenham leder jakten på löftet”

Han inledde sin fotbollskarriär i Aston Villa redan som sexåring och har varit klubben trogen i hela sitt 22-åriga liv.

Men nu är Jack Grealish på väg bort och verkar kliva uppåt i fotbollshierarkin.

Efter att Aston Villa misslyckats med en återkomst till Premier League (föll i playoff-finalen mot Fulham) har både Tottenham, Newcastle, Leicester, Everton och West Ham visat intresse för Grealish.

Prislappen påstods först ligga på höga 470 miljoner kronor, men nu framkommer uppgifter om att Aston Villa har ekonomiska bekymmer och både Daily Mail och Daily Telegraph skriver att mittfältaren kan värvas för en betydligt billigare peng.

Båda tidningarna uppger också att det är Tottenham som leder jakten på 22-åringen tack vare att han har nära vänskapsband till Dele Alli som redan finns i London-klubben.

Graelish har både ett engelskt och irländskt medborgarskap, han spelade i Irlands ungdomslandslag fram till 2015 innan han bestämde sig för att satsa på det engelska landslaget.
Han har hunnit göra sex landskamper, och två mål, för Englands U21-landslag.

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier