”Vill dumpa Pogba – bjuds ut till storklubbarna”

Manchester United och Paul Pogba – snart ett avslutat kapitel?

Nu kablar spanska medier, enligt 101greatgoals.com, ut en nyhet om att den franske superstjärnan bjudits ut till klubbar som Real Madrid, Chelsea och Barcelona.

Om det ligger någon sanning i det låter vi vara osagt, men Pogbas relation med tränaren José Mourinho sägs vara frostig och United menar, enligt de spanska sajterna, att en försäljning vore det bästa för alla parter.

United köpte Pogba för cirka en miljard kronor 2016, men mittfältaren bänkades under stora delar av vintern och i februari kom rapporter om att han och Mourinho ska ha hamnat i bråk.

Till engelska The Express har Pogba nyligen uttalat sig om framtiden:

– Stanna i United? Man kan inte vara säker på någonting, säger han.

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier