Serbiske stjärnan avslöjar framtidsplanerna efter VM

Sergej Milinković-Savić, 23, är en jagad man. Lazios mittfältsdynamo har länge kopplats ihop med Manchester United, där han i sådana fall skulle paras ihop med landsmannen Nemanja Matić på engelsmännens mittfält.

Även Real Madrid och Arsenal har seglat upp som tänkbara kandidater att locka serben från den italienska huvudstaden.

Bland annat skriver italienska Il Messaggero att Real förbereder ett bud på 1,7 miljarder (!) kronor för att knyta till sig serben de närmaste fem säsongerna.

Inför det kommande världsmästerskapet (där hans Serbien ingår i samma grupp som Brasilien, Schweiz och Costa Rica) berättar spelaren nu själv att han inte kommer tänka någonting på en ny klubbadress innan VM är över.

– Jag försöker att vara fokuserad på VM, även då jag läser någonting nytt om mig varje dag. Jag kommer att bestämma var jag ska fortsätta min karriär efter VM, sa han inför Serbiens träningsmatch mot Bolivia i går.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier