Spanska uppgifter: Deulofeu klar för återkomst i Watford

Gerard Deulofeu, 24, har haft en stormig fotbollskarriär så här långt och blandat succé och fiasko i de klubbar han har spelat för.

Efter att ha slagit igenom i Barcelonas ungdomslag 2011/2012 har han hunnit representera Everton (två gånger), Sevilla, Milan, Barcelona igen och nu senast Watford. Yttermittfältaren tillbringade våren på lån hos Premier League-laget och gjorde ett mål och en framspelning på sju matcher.

Nu uppger Spanska SPORT att Barcelona, Watford och spelaren själv är nära att slutföra en permanent övergång för Deulofeu. Tidningen skriver att spanjoren kommer att presenteras någon gång nästa vecka.

Övergångssumman uppges landa på drygt 150 miljoner kronor (inklusive diverse bonusar).

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier