City erbjuder en miljard för brassestjärnan?

Han har precis köpts loss av Juventus.

Men det hindrar inte Douglas Costa, 27, från att ryktas till andra klubbar.

Enligt Sport Mediaset är Manchester City ute efter brassen.

Den italienska nyhetskällan uppger att tränaren Pep Guardiola är sugen på att locka Costa till Premier League (efter att United misslyckats med just det) och enligt uppgifterna ska City vara redo att betala drygt en miljard kronor för yttern.

Costa har kontrakt med ”Juve” till 2022.

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier