”Manchester United tvivlar angående Alderweireld”

Goda nyheter för Victor Lindelöf?

Svensken har under en längre period uppgivits kunna få hård konkurrens av Tottenhams belgiske mittbacksstjärna Toby Alderweireld i Manchester United.

29-åringen har haft en skadedrabbad säsong och till Spurs-fansens frustration vägrat förlänga sitt kontrakt som går ut nästa år.

Men nu skriver Manchester Evening News att José Mourinhos intresse för Alderweireld har avtagit. Enligt tidningen ”har scouter uttryckt tvivel angående Alderweirelds profil och att han inte är ett 100-procentigt mål den här sommaren”.

Manchester United är ute efter en tung försvarsvärvning för tredje sommaren i rad och spelare som Raphael Varane (Real Madrid), Jerome Boateng (Bayern München), Kalidou Koulibaly (Napoli), Milan Skriniar (Inter), Alessio Romagnoli (Milan), Jose Gimenez (Atlético Madrid) och Caglar Soyuncu (Freiburg) uppges finnas på klubbens radar.

Manchester United har tidigare värvat Fred och Diogo Dalot i det här fönstret.

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier