Officiellt: Anfallaren lämnar Djurgården: ”Bra lösning”

Julian Kristoffersen, 21, har inte varit någon succé i Djurgården.

Den norske anfallaren, som värvades från FC Köpenhamn förra sommaren, har bara gjort elva minuter i allsvenskan och i helgen kom uppgifter om att han var på väg bort från huvudstadsklubben.

Och nu är det officiellt.

Kristoffersen lämnar Djurgården för Danska Hobro IK, som köper loss honom.

– Det är en bra lösning för alla parter. Han har visat gott gry och utvecklats som fotbollsspelare hos oss trots att speltiden har varit begränsad, säger Djurgårdens sportchef Bosse Andersson till klubbens hemsida.

Kristoffersen om att lämna Dif:

– Jag har haft en bra tid här, Stockholm är en trevlig stad och Djurgården är en fin förening. Jag fick göra en A-lagsmatch från start i cupen och då gjorde jag mål och jag har gjort mål i så gott som alla U21-matcher jag har spelat, så jag tycker att jag har gjort vad jag har kunnat.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier