Gudjohnsen X2 till Real Madrid

Islänningen Eidur Gudjohnsen hade en meriterad karriär. Under sin 22 år långa karriär representerade han klubbar som PSV Eindhoven, Chelsea och Barcelona. Med de sist nämnda katalanerna var han dessutom med och vann Champions League.

Men hans söner verkar inte ta samma väg till seniornivån. Spanska Marca skriver nämligen att tvåa av Gudjohnsens tre söner nu är klara för Real Madrid. Det handlar om 16-årige Andri och 12-årige Daniel som ansluter till Real Madrids ungdomsled från Espanyol respektive Barcelona.

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier