Musa på väg till Turkiet

Ahmed Musa har inte fått det lyft han ville ha med flytten till Leicester City. Den nigerianske anfallaren gjorde sig ett namn i CSKA Moskva, som en vindsnabb målskytt. Men under sina tio starter och 16 inhopp för den engelska klubben har han bara mäktat med två mål.

Nu ser perioden i Leicester därför ut att gå mot sitt slut. Musa – som var utlånad till CSKA Moskva hela våren – ser ut att vara på väg till turkiska Galatasaray. Detta efter att Musas agent William D’avila bekräftat ryktena för turkiska radiostationen Radyospor, citerad av Leicester Mercury.

– Ja, vi för diskussioner med Galatasaray. Det är en enorm klubb som kommer spela i Champions League. Så varför inte? Övergången är möjlig, sa agenten och fortsatte:

– Musa har erbjudanden från andra klubbar, men är intresserad av att spela för Galatasaray. För närvarande jobbar vi på ett låneavtal med köpoption. Han kommer att ta ett beslut snart. Jag tror vi kan säga att det är en 50-procentig chans att Musa ansluter till klubben.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier