”Nainggolan till Inter – får över 50 miljoner om året”

Radja Nainggolan, 30, närmar sig Inter.

I förra veckan kom uppgifter om att Roma-stjärnan kommit överens med klubben och att övergångssumman landar på cirka 300 miljoner kronor, plus 18-årige talangen Nicolò Zaniolo.

Det ryktades också om att Nainggolan tackat ja till en årslön på cirka 46 miljoner kronor.

Nu kommer Calciomercato med nya detaljer.

Tidningen justerar uppgifterna något och skriver att belgaren kommer få drygt 50 miljoner kronor om året och att kontraktet gäller fyra år. Avtalet ska vara värt knappt 250 miljoner kronor och förutom Zaniolo ska även backen Davide Santon, 27, ingå i dealen.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier