Uppgifter: Tadic lämnar ”Saints” för rekordsumma

Fyra säsonger har det blivit för Dusan Tadic i Southampton.

Men nu uppges den serbiske VM-spelaren kunna lämna Premier League-klubben.

Enligt De Telegraaf är nämligen Ajax muntligt överens med ”The Saints” om en affär och Tadic verkar således återvända till Nederländerna i höst där han tidigare i sin karriär har spelat för Twente och Groningen.

Tidningen skriver att det ska handla om ett fyraårskontrakt och att övergångssumman väntas landa på runt 17 miljoner euro – vilket i så fall skulle göra Tadic till Ajax dyraste import någonsin, enligt Svenska Fans.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier