Uppgifter: Tadic lämnar ”Saints” för rekordsumma

Fyra säsonger har det blivit för Dusan Tadic i Southampton.

Men nu uppges den serbiske VM-spelaren kunna lämna Premier League-klubben.

Enligt De Telegraaf är nämligen Ajax muntligt överens med ”The Saints” om en affär och Tadic verkar således återvända till Nederländerna i höst där han tidigare i sin karriär har spelat för Twente och Groningen.

Tidningen skriver att det ska handla om ett fyraårskontrakt och att övergångssumman väntas landa på runt 17 miljoner euro – vilket i så fall skulle göra Tadic till Ajax dyraste import någonsin, enligt Svenska Fans.

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier