Juventus byter riktning – lämnar Darmian

Manchester Uniteds ytterback Matteo Darmian ser ut att lämna ”The Red Devils”. Italienaren – som har seglat allt längre ner på José Mourinhos rangordning – har länge ryktats vara på väg till Juventus, där de italienska mästarna sagts vara överens med spelaren.

Men nu verkar det som att den övergången inte kommer bli av.

Enligt The Mirror – som hänvisar till italiensk media – har Juventus nämligen valt att avstå Darmian-affären. Anledningen ska vara prislappen där Manchester United och Juventus inte kommer överens.

I stället ska Juventus rikta blickarna mot Bayern Münchens Juan Bernat.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier