Vill använda Morata för att värva supertalangen

Här om dagen dök rykten om att Borussia Dortmund är intresserade av att värva Álvaro Morata. Som ersättare till Pierre-Emerick Aubameyang, snarare än tidigare inlånade Michy Batshuayi. Men Chelsea verkar inte vilja ge bort Morata utan någonting i gengäld.

Nu skriver nämligen Daily Mail att Chelsea vill använda Morata för att värva in Christian Pulisic. Den 19-årige amerikanen har gjort sig själv till en av världens största talanger sedan genombrottet i Borussia Dortmunds a-lag och jagas av flera storklubbar.

Läge då för Chelsea att utnyttja Borussia Dortmunds intresse av Morata? Kanske det. Enligt Daily Mail så är engelsmännen åtminstone redo att använda Morata i något form av  avtal, med pengar plus spelarbyte som det troliga alternativet i så fall.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier