Vill använda Morata för att värva supertalangen

Här om dagen dök rykten om att Borussia Dortmund är intresserade av att värva Álvaro Morata. Som ersättare till Pierre-Emerick Aubameyang, snarare än tidigare inlånade Michy Batshuayi. Men Chelsea verkar inte vilja ge bort Morata utan någonting i gengäld.

Nu skriver nämligen Daily Mail att Chelsea vill använda Morata för att värva in Christian Pulisic. Den 19-årige amerikanen har gjort sig själv till en av världens största talanger sedan genombrottet i Borussia Dortmunds a-lag och jagas av flera storklubbar.

Läge då för Chelsea att utnyttja Borussia Dortmunds intresse av Morata? Kanske det. Enligt Daily Mail så är engelsmännen åtminstone redo att använda Morata i något form av  avtal, med pengar plus spelarbyte som det troliga alternativet i så fall.

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier