Everton ute efter engelska mittfältsduon

Evertons nye manager Marco Silva är ute efter att förstärka Merseyside-klubbens mittfält.

Engelska Daily Mirror skriver att Silva är ute efter att knyta till sig de engelska mittfältarna Ruben Loftus-Cheek, 22, och Jack Wilshere, 26.

Loftus-Cheek, som just nu spelar VM för England, tillhör fortfarande Chelsea men spenderade förra säsongen på lån hos Crystal Palace. Enligt Daily Mirror ska Everton vara intresserade av att låna in mittfältaren under kommande säsong.

Jack Wilshere gick nyligen ut med att han kommer lämna Arsenal när hans kontrakt går ut den 1 juli. Mittfältaren har tidigare ryktats vara på väg till Fenerbache, West Ham och Crystal Palace. Men nu ger sig alltså Silva och Everton in i jakten på 26-åringens signatur.

 

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier