Middlesbrough närmar sig landslagsbacken

Sunderland har varit i fritt fall genom seriesystemen de senaste säsongerna. Först åkte klubben ur Premier League och under förra säsongen åkte man även ur Championship. Klubben får därmed rikta in sig på spel i League one under kommande säsong.

En som nu dock inte verkar följa med laget ner i Englands tredje högsta liga är mittbacken Paddy Mcnair, 23.

Enligt uppgifter från Sky Sports är den nordirländske landslagsmannen överens med Championship-klubben Middlesbrough om en övergång.

Mittbacken väntas genomgå läkarundersökning under morgondagen och övergångssumman ryktas landa på runt fem miljoner pund.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier