West Ham kan sno Seri framför storklubbarnas ögon

Jean Michaël Seri, 26, kan vara på väg att överraska alla med en flytt till West Ham. Det skriver Daily Star, som menar att Londonklubben faktiskt redan har kommit så långt att man har lagt ett konkret bud på 40 miljoner euro på bordet, samt erbjudit ett fem års kontrakt till spelaren.

Om detta skulle stämma – och skulle gå igenom – skulle det vara en skalp av West Ham. Seri, spelandes för Nice, har imponerat stort i Ligue 1 under de senaste säsongerna och bland annat sagts vara på väg till Barcelona, liksom placerats i Chelsea, Arsenal och Napoli.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier