Dibba lämnar Bajen för Kina?

I dag när Hammarby startade upp träningen igen under VM-uppehållet fanns Pa Dibba inte med.

Tidigare har SportExpressen rapporterat om att anfallaren, som gjort sju mål under våren, varit på gång till den kinesiska andraligan. Nu skriver tidningen vidare att Dibba är så gott som klar för en kinesisk klubb.

Dibba ska vara på plats i Kina för att slutföra affären. Skulle transfern gå igenom så förlorar Hammarby sin bäste målskytt såhär långt på säsongen. Anfallarens kontrakt sträckt sig över säsongen 2019 men det är oklart hur mycket ”Bajen” får för Dibba.

Hammarby ska vara beredda på en övergång och letar redan efter eventuella ersättare.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier