”West Ham i kontakt med Napoli-anfallaren”

Efter tolv mål i Chievo förra säsongen är Roberto Inglese, 26, numera tillbaka i Napoli. Anfallaren är på jakt efter en permanent flytt från Neapel och enligt Sky Italy är West Ham den senaste klubben som varit i kontakt med Napoli.

För att sälja Roberto Inglese uppges Napoli kräva cirka 200 miljoner kronor.

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier